Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GİRESUN (AA) - Ankara'da katıldığı seminerden dönerken geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan ve 1,5 aydır tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren polis memuru Soner Boz'un cenazesi, memleketi Giresun'un Eynesil ilçesinde defnedildi.

        32 yaşındaki Boz için Eynesil Merkez Eski Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine ailesi ve yakınlarının yanı sıra AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mustafa Doğru, Eynesil Kaymakamı Yılmaz Kurt, İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, Eynesil Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu ve vatandaşlar katıldı.

        Boz'un cenazesi, namazın ardından Belen Mahallesi'ndeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

        Samsun Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucuyla Mücadele Şubesinde görevli 10 yıllık polis memuru Boz, 18 Mayıs'ta Kırıkkale'de üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında ağır yaralanarak GATA'da tedavi altına alınmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler