Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, Beypazarı'nda bayramlaşma programına katıldı.

        Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ve partililerle bayramlaşan Ceylan, bayramlaşma töreninin ardından geçtiğimiz günlerdeki sağanakda ekili alanları zarar gören mahalle sakinlerini ziyaret etti.

        Macun, Kızılcasöğüt ve Akçakavak mahallelerine de giderek mahalle muhtarlarından bölgenin zararları hakkında bilgi aldı.

        Mahalle muhtarlarından aldığı bilgi doğrultusunda, zarar gören mahalleler hakkında bilgi aldığını ifade eden Ceylan, zaman zaman meydana gelen etkili yağışların lokal olarak bazı bölgeleri oldukça fazla etkilediğini, bunun bir örneğini Beypazarı ve Ayaş ilçelerinde de gördüklerini belirtti.

        Ceylan, çiftçilerin tarım sigortası konusunda daha çok bilgilendirilmesi gerektiğine vurgu yaparak, sigortanın bu tür olumsuzluklar karşısında çiftçiyi koruma altına aldığına dikkat çekti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler