Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURSA (AA) - Büyükşehir Belediyesi’nin Kestel’in Kazancı bölgesine yaptırdığı sosyal tesis hizmet vermeye başladı.

        Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin bürokratlarıyla Kazancı Sosyal Tesisleri’ni ziyaret ettiği bildirildi.

        İşletme hakkında yetkililerden bilgi aldığı belirtilen Altepe, Ramazan Bayramı itibariyle kapılarını müşterilere açan tesisin hayırlı olması dileğinde bulundu.

        Açıklamada, belediye olarak halka her alanda hizmet etmeye gayret ettiklerini ve bu kapsamda şehrin her bir bölgesine sosyal tesisler açtıklarını belirten Altepe, onlardan birinin de Kestel’in Kazancı bölgesi olduğunu ifade etti. Kazancı’nın, önemli bir sayfiye bölgesi olduğunun altını çizen Altepe, şunları kaydetti:

        "Burası BURFAŞ (Bursa Park Bahçe Sosyal ve Kültürel Hizmetler A.Ş) olarak hizmet verecek. Kafeteryası, zengin kahvaltı çeşitleri ve güne özel yemekleriyle bölgenin nefes alanı olacak. Yaz aylarını Kazancı’da geçiren vatandaşlar, büyükşehirin sunduğu imkanlardan doyasıya yararlanacak. Diğer tesislerimizde olduğu gibi burada da hizmette kalite ön planda olacak. İnsanların sevdikleriyle hoşça vakit geçirebileceği, huzur içerisinde oturabileceği bu mekan bayramdan itibaren hizmet vermeye başladı. Hayırlı uğurlu olsun."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler