Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        RİZE (AA) - Rize'de toprak kayması sonucu bir bölümü çöken evin altında kalarak ağır yaralanan genç kız, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

        Çayeli ilçesi Armutlu köyünde toprak kayması sonucu çöken Celal Pehlivan'a ait iki katlı evin altından ağır yaralı olarak kurtarılan Şevval Pehlivan (17), tedavi gördüğü Rize Devlet Hastanesinde müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

        Kentte iki gündür aralıklarla etkili olan şiddetli yağış nedeniyle Celal Pehlivan'a ait iki katlı evde toprak kayması sonucu çökme meydana gelmişti. Olayda, Şevval (17) ve Ruşen Pehlivan (17), mutfak ve oturma odasının bazı bölümlerine dolan toprağın altında kalmıştı. Evde bulunan diğer kişiler ve vatandaşların uğraşları sonucu toprak altından çıkarılan Şevval ve Ruşen Pehlivan, ambulansla İshakoğlu Devlet Hastanesine kaldırılmıştı.

        İlk müdahalenin ardından Şevval Pehlivan, Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesine, Ruşen Pehlivan ise Rize Devlet Hastanesine sevk edilmişti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Rize haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Rize Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler