Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        RİZE (AA) - Rize'nin İkizdere ilçesindeki trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

        Alınan bilgiye göre, Ovit Dağı mevkisinde Salih Çoruh (18) yönetimindeki 34 GYM 53 plakalı kamyonet, önüne çıkan hayvan sürüsüne çarpmamak için sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine takla atarak yol kenarına yuvarlandı.

        Kazada, sürücü Salih ile kamyonette bulunan İshak (48), Selvinaz (40), Mehmet (51) , Ebrar (10) ve Melih Çoruh (12) yaralandı.

        Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen 12 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar İkizdere Hakkı Emine Ekşi Sağlık Merkezine götürüldü.

        Yaralılardan İshak, Mehmet ve Ebrar Rize Devlet Hastahanesine, Melih, Salih ve Selvinaz Çoruh ise Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

        Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Rize haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Rize Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler