Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        RİZE (AA) - Rize'de, Kaçkar Dağcılık Rafting Kayak İhtisas Spor Kulübü (KDRK) tarafından 18. Uluslararası Dağcılık ve Turizm Şenliği düzenlenecek.

        Kaçkar Dağcılık Rafting Kayak İhtisas Spor Kulübü Başkanı Erdoğan Muradoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, şenlikleri 18 yıldır aralıksız düzenlediklerini belirtti.

        Şenliğin bu yıl 18-23 Temmuz'da gerçekleştirileceğini ifade eden Muradoğlu, şunları kaydetti:

        "18 Temmuz 2016 Pazartesi, Cumhuriyet Meydanında şenlik açılış töreni düzenleyeceğiz. Ardından Çamlıhemşin ilçesi Verçenik Yaylasına hareket ederek bu bölgede kamp kuracağız. İkinci gün ise Verçenik Yaylasından ikinci kamp için Kapılı göllere hareket ederek orada kamp kuracağız. Üçüncü ve dördüncü günde dağcılar için 3711 rakımlı Verçenik Dağı zirve tırmanışı ile buzul göllere çevre gezisi yapacağız. Beşinci günde Verçenik Kapılı göllerden Tatos Gölü'ne hareket ederek orada kamp kuracağız. Son gün ise Çiçekli Yaylaya hareket ederek oradan araçlarla Fırtına Vadisi'nde geçeceğiz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Rize haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Rize Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler