Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Süleyman Tapsız, Ayrancı ilçesini ziyaret etti.

        Tapsız ilk olarak Ayrancı Kaymakamı Fatih Kaşıkçı'yı ziyaret ederek, Kaşıkçı’dan ilçede tamamlanan ve yapımı devam eden kamu yatırımları ile ihtiyaç duyulan yatırımlar hakkında brifing aldı. Ayrancı Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı'yı ziyaret ederek, ilçenin durumu ve belediyenin çalışmaları hakkında bilgi alan Tapsız, Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda ilçe birim amirleri, mahalle ve köy muhtarları ile bir araya geldi.

        Tapsız, burada yaptığı konuşmada, devlet millet bütünlüğü içerisinde mevcut sorunlara birlikte hareket ederek ortadan kaldıracaklarını söyledi.

        Kamuda görev yapan bütün çalışanların sorumluluklarını yerine getirme konusunda özverili ve gayretli bir çalışma içerisinde olması gerektiği vurgulayan Tapsız, kamu çalışanlarından mesai kavramına da özen göstermelerini istedi.

        Kamuda görev yapan tüm personelin görev bilinci içerisinde hareket ederek görevlerini en iyi şekilde yapmaları gerektiğini ve bu konuda gereken hassasiyeti göstermelerini kendilerinden beklediğini belirten Tapsız, kamu hakkının olduğu bu tür yerlerde çalışanların kamu vicdanına uygun hareket ederek yaptıkları iş ve işlemlerde buna riayet etmelerini istedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler