Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GİRESUN (AA) - Giresun'un Dereli ilçesinde polis aracına düzenlenen silahlı saldırı sonrası arama ve tarama faaliyetleri yapıldığı sırada patlayıcının infilak etmesi sonucu yaralanarak Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesine kaldırılan komiser yardımcısı taburcu edildi.

        Alınan bilgiye göre, patlamada yaralanan komiser yardımcısının tedavisi tamamlandı.

        Komiser yardımcısının taburcu edildiği, silahlı saldırıda yaralanan diğer polis memurunun tedavisinin de tamamlandığı öğrenildi.

        Bombalı saldırıda yaralanan polis memuru ise dün GATA'ya sevk edilmişti.

        Giresun'un Dereli ilçesinde 11 Temmuz Pazartesi günü saat 23.00 sularında polis aracına düzenlenen silahlı saldırıda bir polis memuru yaralanmıştı. Saldırının hemen ardından yapılan arama ve tarama faaliyetleri sırasında tuzaklanan patlayıcının infilak etmesi sonucu da biri komiser yardımcısı 2 polis yaralanmış, yaralılar Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler