Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        UŞAK (AA) - Sivaslı ilçesinde el sanatları öğretmen ve kursiyerlerin çalışmalarından oluşan yıl sonu sergisi, Halk Eğitim Merkezi'nde açıldı.

        Uşak Valisi Ahmet Okur, Sivaslı Kaymakamı Mutlu Akyol'un açılışını yaptığı sergiye vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

        Serginin açılışında konuşan Vali Okur, eğitimin doğumdan, ölüme kadar hayatın her alanında vazgeçilmez bir unsur olduğunu söyledi.

        Okur, "Bugün özellikle ülkemizin doğusu ve güneydoğusunda gençlerimizin bir kısmını biz topluma kanalize edememiş durumdayız. Günümüzde sokaklarda terör adı altında birbirinin canını acıtmak için gayret gösteren kesimler, maalesef eğitemediğimiz kesimlerdir. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin ufku açıktır. Eğitim bizim için çok önemlidir. Gençlerimizi okumaya başladığı günden itibaren yaşayacakları sorunlar ve gelecek hakkında bilgilendirmek ve onları doğru istikamete yönlendirmek konusunda önemli sorumluluklarımız bulunuyor." dedi.

        Protokol konuşmalarının ardından okuma yazma kursunu başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Uşak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Uşak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler