Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAHRAMANMARAŞ (AA) - Kahramanmaraş merkez ve ilçelerinin ziraat odası başkanları Andırın ilçesinde düzenlenen istişare toplantısında bir araya geldi.

        Bir restoranda gerçekleşen istişare toplantısında açıklamada bulunan Andırın Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sarıbıyıkoğlu, Kahramanmaraş ve ilçeleri ziraat odası başkanları olarak iki ayda bir çiftçilerin sorunlarını görüşmek üzere bir araya geldiklerini söyledi.

        Bu toplantıların amacının bölgemizdeki çiftçilerin durumlarını değerlendirmek olduğunu ifade eden Sarıbıyıkoğlu, şunları kaydetti:

        "İlçelerdeki çiftçilerimizin ve ziraat odalarının sorun ve sıkıntılarını değerlendirerek, karar yürütmek ve bir karara bağlayarak genel merkezimize bildirmek, sorunlara anında çözüm bulunması için gerekli çabayı sarf ediyoruz."

        İstişare toplantısına Kahramanmaraş ve ilçeleri Ziraat Odası başkanlarının yanı sıra Osmaniye merkez ve Kadirli Ziraat Odası Başkanı da katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler