Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AFYONKARAHİSAR (AA) - İhsaniye İlçesine bağlı Gazlıgöl Beldesi Fatih Yaz Kuran Kursu öğrencileri, Diyarbakır ve Şırnak'ta görev yapan askerler ve polislere moral vermek için yazdıkları mektupları ve çizdikleri resimleri polis ve mehmetçiklere gönderecek.

        Kuran Kursu öğretmeni Mehmet Pehlivan, güvenlik güçlerinin doğu ve güneydoğuda terör olaylarına karşı büyük bir özveri ile çalıştıklarını söyledi.

        Bunu öğrencilerine anlattığını ifade eden Pehlivan, "İbadetim dersinde öğrencilerime vatanımızı ve bayrağımızı korumanın ne kadar önemli olduğunu ve vatanımızı koruyan güvenlik güçlerimize minnet borçlu olduğumuzu anlattım. Bu sırada öğrencilerim, vatanı ve bayrağı için canlarını seve seve veren askerlere destek olmak istediklerini söyledi. Bizde askerlerimize moral vermek adına mektup yazma ve resim çizme kararı aldık. Çizdiğimiz resimleri bölgedeki askeri birlik ve karakollara postalayacağız.” diye konuştu.

        Pehlivan, öğrencilerin yaptıkları resimleri askerlerimize hitaben yazdıkları mektupları kendisine teslim ettiklerini dile getirdi.

        Kahraman Askerim, başlığı altında yazılan mektuplardan birinde öğrencilerden Emin Can Önel, "Vatanı koruduğunuz için size teşekkür ederiz. Siz orada olmasaydınız biz burada bu dersi işleyemezdik. Sayenizde rahatça ders yapıyoruz. Sizin için her gece yatarken dua ediyorum. Ben sizi çok seviyorum. Büyüdüğüm zaman bende sizin gibi bu vatanımı seve seve koruyacağım. Size selamlar gönderiyorum." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler