Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DÜZCE (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili gözaltına alınan Bolu 2. Komando Tugayı Tuğgeneral İsmail Güneşer hakkında soruşturma başlatıldığı bildirildi.

        Düzce Cumhuriyet Başsavcısı Savaş Düzgün, yaptığı yazılı açıklamada, ülke genelinde "darbeye teşebbüs, darbe yapmaya yardım ve yataklık, hükümeti yıkmaya teşebbüs ve FETÖ/PDY terör örgütüne üye olma" suçlarıyla birlik ve beraberliği bozmaya yönelik ayaklanma başlatıldığını ifade etti.

        Düzgün, Cumhuriyet Başsavcılığınca, Hakkari Şemdinli ilçesinde geçici görevde bulunan ve gözaltına alınan Bolu 2. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral İsmail Güneşer'in, Düzce Valisi Ali Fidan'ın gözaltına alınması talimatı vermesi üzerine hakkında aynı suçlardan soruşturma başlatıldığını belirtti.

        Soruşturma kapsamında Çilimli İlçe Emniyet Amiri Başkomiser E.A. ve Komiser Yardımcısı B.G.Ş'nin gözaltına alındığını da hatırlatan Düzgün, bölücü terör örgütü FETÖ mensuplarının darbe girişimi kapsamında ilgililer hakkındaki soruşturmaların geniş çaplı ve titizlikle yürütüldüğünü kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler