Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AĞRI (AA) - Ağrı'nın Hamur ilçesinde vatandaşlar, FETÖ'nün darbe girişimini protesto etti.

        Hamur'da darbe girişimine tepki gösteren vatandaşlar, araçlarına Türk bayrakları asıp, konvoy halinde kaymakamlık binası önüne geçti.

        Burada, darbe karşıtı sloganlar atıldı.

        Hamur Kaymakamı Cüneyt Manisa, burada yaptığı konuşmada, bunun bir namus ve şeref meselesi olduğunu söyledi.

        Devletimiz ve demokrasi açısından da bir varlık meselesi olduğunu ifade eden Manisa, "Allah'ın izniyle devletimizin ve milletimizin kazanacağına inancımız tamdır." dedi.

        Manisa, vatandaşların sokaklarda demokrasiye sahip çıktığı sürece tüm ihanet girişimlerinin boşa çıkacağına belirterek, şunları kaydetti:

        "Değerli vatandaşlarım biz burada hep kardeşiz bu vatan hepimizin bu topraklar bizim, bu ülke hiçbir zaman ezansız kalmayacak bu bayrak hiç bir zaman inmeyecektir kardeşlerim, sizler burada olduğunuz sürece, bu millet demokrasiye sahip çıktığı sürece bu ihanet şebekeleri hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacaklardır. Burada bizim cesetlerimizi çiğnenmedikçe hiç kimse Hamur da ve Türkiye'de milli iradeye demokrasiye el süremeyecektir."

        Ayrıca Hamur Belediyesi tüm araçlarını kaymakamlık önüne alarak kaymakamlığı korumaya aldılar

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler