Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GİRESUN (AA) - FETÖ'nün darbe girişimiyle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında haklarında açığa alınma kararı bulunan 11 hakim ve savcı yakalandı.

        Alınan bilgiye göre, Giresun Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında açığa alınan 11 hakim ve savcıdan 10'u, yürütülen operasyonlar sonucu Giresun'da gözaltına alındı.

        Soruşturma kapsamında, Yargıtay'da görevliyken Giresun'a atanan ancak henüz görevine başlamadığı belirlenen bir hakimin de Ankara'da polis tarafından yakalandığı öğrenildi.

        - FETÖ'nün Kadıköy sorumlusu Rize'de gözaltına alındı

        Öte yandan, FETÖ'nün İstanbul Kadıköy ilçe sorumlusu olduğu iddia edilen H.H.Y, Rize'de gözaltına alındı.

        FETÖ'nün darbe girişimi sonrası önce Giresun'un Alucra ilçesine geldiği belirlenen H.H.Y'nin, dün Sarp Sınır Kapısı'ndan Gürcistan'a kaçacağı bilgisi üzerine Giresun ve Rize Emniyet Müdürlükleri ortak operasyon düzenledi.

        Yapılan ortak çalışma sonrası gözaltına alınan H.H.Y, Alucra ilçesine getirildi. Zanlının işlemlerin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

        Giresun'da dün akşam da soruşturma kapsamında 2 komiser yardımcısı gözaltına alınmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler