Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARAMAN (AA) - Karaman'da Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) üye oldukları iddiasıyla, 2 hakim ve bir savcı çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

        Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) tarafından FETÖ'nün darbe girişimiyle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla Karaman'da başlatılan operasyonlarda gözaltına alınan Karaman Adliyesi 5'inci Asliye Ceza Hakimleri Ömer Faruk Özatay ve Özlem Ercan ve Karaman Adliyesi Cumhuriyet Savcısı Oğuz Yurtkulu, emniyetteki işlemlerinden sonra adliyeye çıkarıldı.

        Savcılık ifadesinden sonra mahkemeye sevkedilen Özatay, Ercan ve Yurtkulu, tutuklanarak cezaevine konuldu.

        Diğer taraftan Ermenek ilçesinde gözaltına alınan Ermenek Cumhuriyet Savcısı Dilek Bozlan Keleşoğlu ve Ermenek Asliye Hukuk Hakimi Arif Keleşoğlu'nun İlçe Emniyet Müdürlüğünde işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler