Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        EDİRNE (AA) - Edirne Merkez İlçe ve Süloğlu Süt Üreticileri Birliği (SÜTÜB) Başkanı Mustafa Suiçmez, "Hainlere karşı devletimizin yanındayız. Milletimiz büyük bir badire atlattı" dedi.

        Suiçmez, gazetecilere yaptığı açıklamada, 15 Temmuz darbe girişimini şiddetle lanetlediğini söyledi.

        Tüm ülkede halkın devletine sahip çıktığını belirten Suiçmez, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

        Yaşanan olayları büyük bir üzüntüyle izlediklerini aktaran Suiçmez şunları kaydetti:

        "Maalesef, 15 Temmuz gecesi peygamber ocağı dediğimiz askeriyemizin içerisine sızmış bir takım hainler bu devletin evlatlarına, bu devletin siviline kurşun sıktı, kendi komutanlarına kurşun sıktı. Türkiye Cumhuriyeti’nin büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ve silah arkadaşlarının kurmuş olduğu Türkiye Cumhuriyeti Gazi Meclisi’ni bombaladı, Genel Kurmay Başkanlığını bombaladı. Bu memleketin bekasına kast etti. Resmen Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne karşı. Bakın hükumete demiyorum. Türkiye Cumhuriyeti hükumetine karşı bir kalkışma hareketi yaptı bu hainler. Bunlar tam bir haşhaşidir. Bunlar Türk askeri üniforması altında birer şeytandır. Bizim askerimiz kutsaldır. Gerçek vatanını milletini seven askeriyle, polisiyle, halkıyla birlik oldu ve dimdik ayakta durdu. Bu hainlere geçit vermedi."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler