Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AĞRI (AA) - Ağrı'nın Hamur ilçesinde, Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) darbe girişimine tepki gösteren vatandaşlar, demokrasi nöbeti tutmaya devam ediyor.

        Vatandaşlar Hamur Kaymakamlığı yanında bulunan alandaki bekleyişi devam ediyor.

        Kaymakam Cüneyt Manisa, burada yaptığı konuşmada, öyle stratejik bir coğrafyada yaşadığımızı ve üzerimizde değişik planların olduğunu söyledi.

        Hamur halkının "demokrasi nöbetleri"ni sürdüklerinden dolayı teşekkür eden Manisa, "Bizleri yalnız bırakmadığınız, demokrasiye sahip çıktığınız ve dik durduğunuz için ben ilçe halkımdan razıyım. Bir daha böyle bir kalkışma hareketini darbe girişimi Allah Türk milletine yaşatmasın." dedi.

        Hamur Belediye Başkanı Cezmi Ergül ise 15 Temmuz gecesi darbe girişiminin püskürtülmesi halk sayesinde gerçekleştiğini söyleyerek, "Darbe girişimin de halkımız kendi bedenlerini vücutlarını tankların tüfeklerin önüne attılar. Bu da halkımızın vatanını ne kadar çok sevdiğinin göstergesidir." diye konuştu.

        Vatandaşlara, Kaymakamlık tarafından çorba ve çay ikram ediliyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler