Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ARTVİN (AA) - Artvin'de, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından gerçekleştirilen darbe girişiminde şehit olanlar için mevlit okutuldu.

        Merkez Halitpaşa Camisinde organize edilen programa, Vali Muhterem İnce, Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Osman Kılıç, İl Emniyet Müdürü Ahmet Şengün, kurum müdürleri ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin yanı sıra vatandaşlar katıldı.

        Vali İnce, burada yaptığı açıklamada, milletin birliğine ve beraberliğine yapılan darbe girişiminde şehitler verildiğini anımsatarak, "Hain bir terör örgütünün Ankara Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığına saldırı sırasında şehit düşen ilimiz Yusufeli ilçesinden Dursun Acar ve Erol İnce ve sivil vatandaş olmak üzere, Türkiye'nin birçok noktasında şehit düşen asker, polis ve vatandaşlar için mevlit okutuldu." dedi.

        Bu ülkenin her karışının şehit kanlarıyla sulandığını ve bu sebeple ülkeyi eşkıyaya, hainlere böldürmeyeceklerini vurgulayan İnce, "Onlara Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve aziz Türk milletimize başsağlığı diliyorum. Hep birlikte inşallah daha güzel Türkiye için el ele, kol kola kenetlenerek memleketimize sahip çıkacağız." diye konuştu.

        Valilik öncülüğünde il merkezinde ve ilçelerdeki camilerin tamamında mevlit okutuldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Artvin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Artvin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler