Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÇANKIRI (AA) - Ankara'da psikolojik sorunları olduğu belirtilen bir subay tarafından aracı gasbedildikten sonra öldürülen Mustafa Kavlak'ın (45) cenazesi Çankırı'da toprağa verildi.

        Kavlak'ın cenazesi Şabanözü ilçesine bağlı Çaparkayı köyüne getirildi. 4 çocuk babası Kavlak'ın cenazesi köy camisinde kılınan namazın ardından tekbirler eşliğinde köy mezarlığına defnedildi.

        Cenazeye Kavlak'ın ailesi ve yakınları ile AK Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, Şabanözü Kaymakamı Cevdet Bakkal, Belediye Başkanı Mustafa Karakaya, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

        Ankara'da dün İrfan Baştuğ Caddesi Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde polisten kaçan şüpheli, bir vatandaşı vurarak otomobilini gasbetmiş, içinde vurduğu kişinin de bulunduğu otomobille Ulus istikametine giderken YİBA Çarşısı önünde durdurulmuştu. Bu sırada, içinde Mehmet Nevzat Alkan adlı vatandaşın bulunduğu 06 MNA 33 plakalı başka bir aracı gasbetmek isteyen şüpheli, kaçamayacağını anlayınca Alkan'ın kafasına silah dayamış, polisle çatışmaya giren şüpheli, silahla vurularak yakalanmıştı. Üç polisin yaralandığı olayın failinin darbe girişimine katılan subaylardan olduğu iddia edilmişti.

        Ankara Valiliğinden, yapılan açıklamada ise Ulus semti Çankırı Caddesi'nde psikolojik sorunları olduğu değerlendirilen bir subayın, gasbettiği aracın sürücüsünü tabanca ile ateş ederek öldürdüğü, şüphelinin güvenlik güçleri tarafından olay yerinden uzaklaşamadan yakalandığı belirtilmişti.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler