Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        EDİRNE (AA) - Edirne'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından sosyal medya üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği öne sürülen bir şüpheli tutuklandı.

        Alınan bilgiye göre, Fransa'da yaşayan ve tatilini geçirmek için Havsa'ya gelen Erkan Y, darbe girişiminin ardından sosyal medya üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret ettiği iddiasıyla gözaltına alındı.

        Emniyetteki işlemlerinin ardından şüpheli, Edirne Adliyesi'ne sevk edildi.

        Savcılık sorgusunun ardından mahkemeye sevk edilen şüpheli, tutuklandı. Şüphelinin ifadesinde, uzun süre Avrupa'da yaşadığını söyledi.

        Avrupa'da insan hakları ve ifade özgürlüğü olduğunu savunan şüpheli, "Ben içki içince küfür eden biriyim, bu paylaşımı da içki içtikten sonra yaptım. Farkına varsaydım silerdim. Ben Türkiye Cumhuriyetini severim ve saygım vardır." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler