Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin Sarız ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) askeri darbe girişimi protesto edildi.

        İlçe meydandaki gösteriye, Kaymakam Ömer Yılmaz, Belediye Başkanı Ömer Faruk Eroğlu, İlçe Jandarma komutanı Kıdemli Başçavuş Ahmet Şahin, İlçe Müftüsü Süleyman Yavuz, siyasi parti ilçe başkanları, sivil toplum örgütü üyeleri ile çok sayıfda ilçe sakini katıldı.

        Kaymakam Yılmaz, darbe teşebbüsüne karşı halkın mili iradenin yanında yer aldığını belirterek, şunları kaydetti:

        "15 Temmuz gecesi çete örgütü dediğimiz karanlık güçler, milletimizin geleceğini karartmak amacıyla darbe teşebbüsünde bulunarak bir çok vatandaşımızı katletmişlerdir. Bu olaylarda göğsünü siper ederek karşı koyan sivil ve kamu çalışanı vatandaşlarımızı canı gönülden kutluyorum. Sizin gibi duyarlı vatandaşlarımız bu tür tehlikelere karşı hep dik duracak ve ülkenin karanlığa gitmesine müsaade etmeyecektir. Bu olaylarda şehit düşen tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum."

        Yapılan gösteri toplu halde edilen dua ile son buldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler