Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YOZGAT (AA) - Yozgat'ta, FETÖ ile bağlantısı tespit edilen Çekerek İlçe Emniyet Müdürü Cemal Arıbaş ve Çayıralan İlçe Emniyet Amiri İdris Ortaca tutuklandı.

        İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, darbe girişimiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, FETÖ ile bağlantısı tespit edildiği belirtilen bazı emniyet görevlilerinin açığa alınmasına karar verildiği anımsatıldı.

        Açıklamada, ''Anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs etme suçuyla ilgili olarak gözaltına alınan Çekerek İlçe Emniyet Müdürü Cemal Arıbaş ve Çayıralan İlçe Emniyet Amiri İdris Ortaca çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak ilimiz cezaevine teslim edilmiş, Çekerek İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı F.B. çıkarıldığı adli makamlarca hakkında adli kontrol kararı verilerek serbest bırakılmış, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü kadrosunda görevli komiser yardımcısı A.S. hakkında adli işlemler devam etmektedir.'' bilgilerine yer verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler