Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AFYONKARAHİSAR (AA) - Çay i̇lçesinde belediye tarafından sosyal ve sportif faaliyetlerin geliştirilmesi amacıyla başlatılan ve içinde sauna, hamam, egzersiz aletleri, antrenman odası bulunan spor salonunun yapım çalışmaları tamamlandı.

        Çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Hüseyin Çağrı, Çay Belediyesi olarak sosyal ve sportif faaliyetlere önem veren bir anlayışla başladıkları ve içide sauna, hamam, egzersiz aletleri, antrenman odası, vitamin barın bulunduğu spor salonu çalışmalarını tamamladıklarını söyledi.

        Çağrı, "Spor salonunun açılmasındaki amacımız, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız ile gençlerimizi sokaklardan, oyun salonlarından kurtararak sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlamak, beden ve ruh sağlıklarını korumaktır. Üye kayıtlarının devam ettiği spor salonumuz önümüzdeki günlerde halkımızın hizmetine sunulacaktır." dedi.

        - Çay'da demokrasi yürüyüşü

        15 Temmuz darbe girişimini protesto etmek ve vatanına sahip çıkmak için demokrasi nöbeti tutan Çay halkı demokrasi yürüyüşü yaptı.

        Cumhuriyet Caddesinden başlayan yürüyüş Dörtyol Meydanından ilerleyerek Emniyet Müdürlüğü önünde son buldu.

        Yürüyüşte sık sık "şehitler ölmez vatan bölünmez" sloganı atılarak tekbir getirildi.

        AK Parti Çay İlçe Başkanı Ali Çelikbaş, "Demokrasimize ve ülkemize sahip çıkıyoruz. 15 Temmuz darbe girişiminde demokrasi şehidi olan kardeşlerimizi minnet ve rahmetle anıyoruz. Demokrasi nöbetimiz devam edecektir. 15 Temmuz bundan sonra demokrasi bayramımızdır." dedi.

        Kur'an-ı Kerim okunmasının ardından yapılan dua ile yürüyüş son buldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler