Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KASTAMONU (AA) - Kastamonu İhsangazi ilçesinde vatandaşlar FETÖ'nün darbe girişimini protesto etti.

        İhsangazi Belediyesinin duyurusu üzerine cuma namazı sonrası İhsangazi Meydanı'nda bir araya gelen vatandaşlar darbe girişimini protesto etmek amacıyla yürüyüş yaptı. Ellerinde bayraklarla ilçe caddelerinde yürüyüş gerçekleştiren onlarca kişi tekbirler getirerek darbe karşıtı slogan attı.

        Kaymakamlığın önünde İlçe Müftüsü Faruk Çelik'in birlik ve beraberlik için ettiği dua ile son bulan yürüyüşe Kaymakam Ömer Faruk Yılmaz, Belediye Başkanı Zühtü Danacı, CHP İlçe Başkanı Harun Şensiz, kurum çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

        Kaymakamlık binası önünde açıklama yapan Müftü Yılmaz, halkın birlik bütünlüğünü kimsenin bozamayacağını ifade ederken, Belediye Başkanı Zühtü Danacı da katılımcılara teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler