Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı koyarken hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılındı.

        Kaymakam Fikret Dağ ve vatandaşlar, Hükümet Konağı önünde toplandı. Grup, daha sonra sloganlar atarak Sulakyurt Merkez Camisi'ne yürüdü.

        Burada, FETÖ'nün darbe girişimine karşı koyarken hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılındı.

        Kaymakam Dağ, ilçede demokrasi nöbetlerine devam edildiğini ve bütün vatandaşların katılımı ve coşkusu ile demokrasi yürüyüşü gerçekleştirildiğini söyledi.

        Tüm yurtta olduğu gibi Sulakyurt ilçesinde de vatandaşların aynı duygu ve değerler çerçevesinde bir araya geldiğini ifade eden Dağ, "Demokrasi yürüyüşüne ve şehitlerimiz için kılınan cenaze namazına katılan tüm halkımıza teşekkür ederim. Aziz Türk milletine inancımız sonsuzdur. Demokrasiye ve hukuka bağlılığımız ilelebet sürecektir." dedi.

        Program, Kur'an-ı Kerim tilaveti ve yapılan dualarla son buldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırıkkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırıkkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler