Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ARDAHAN (AA) - Ardahan'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında 5 asker gözaltına alındı ve ilde örgütle ilişkisi olduğu tespit edilen bir okul ile 2 dernek de kapatıldı.

        Alınan bilgiye göre, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile bağlantısı olduğu tespit edilen Ardahan-Göle yolu üzerindeki Özel Nehir İlk ve Ortaokulunun faaliyetleri durduruldu. Ayrıca kent merkezinde faaliyet gösteren 2 dernek de kapatıldı.

        Mühürlenen okul ve derneklerdeki tüm taşınır ve taşınmaz mal varlıklarına el konularak hazineye devredildi.

        Ayrıca ilde Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin, 2 subay ile 3 astsubay gözaltına alındı. Askerler ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

        Ardahan'da 15 Temmuz darbe girişiminden bu yana toplam 24 askeri personel gözaltına alınmış, 19'u çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ardahan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ardahan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler