Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ARTVİN (AA) - Sarp Sınır Kapısı’nda incelemelerde bulunan Artvin Valisi Muhterem İnce, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Kafkas ülkelerine açılan Sarp Sınır Kapısı’nda güvenlik tedbirlerinin en üst seviyeye çıkarıldığını söyledi.

        Vali İnce, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Osman Kılıç ve Emniyet Müdürü Ahmet Şengün ile Sarp Sınır Kapısı'nda incelemelerde bulundu. İnce ve beraberindekilere, Mülki İdare Amiri Mehmet Ali Öztürk, Hopa Kaymakamı Mehmet Ali Özkan ile gümrük yetkilileri bilgi verdi.

        Darbe girişiminin ardından güvenlik tedbirleri artırılan gümrük sahasını yerinde denetleyen Vali İnce, burada yaptığı açıklamada, 15 Temmuz darbe girişimin ardından Kafkas ülkelerine açılan Sarp Sınır Kapısı’nda güvenlik tedbirlerinin en üst seviyeye çıkarıldığını belirtti.

        Sınır kapısında gerekli her türlü tedbirleri aldıklarını vurgulayan İnce, "Gümrük sahasında görev yapan personel sayısını artırdık. Ayrıca sahada görev yapan tüm personelimizin iş ve işlemlerini kolaylaştıracak ekipman anlamında gerekli takviyeler yapıldı. Sınır kapımızda yaşanabilecek her türlü illegal geçişlere karşı gerekli olan bütün tedbirlerimizi aldık." dedi.

        Sınır kapısında yolcu ve araç trafiğinde zaman zaman yoğunluk yaşandığını kaydeden İnce, "Ülkemiz bir zor süreçten geçiyor. Ülkemize giriş ve çıkışlarda güvenlik önlemleri kapsamında zaman zaman uzun süren beklemeler yaşanmaktadır. Bu yüzden vatandaşlarımızın anlayışından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum." diye konuştu.

        İnce, Sarp Sınır Kapısı’nda alınan yoğun güvenlik önlemleri sonrasında titiz çalışmalar sonucunda Gürcistan'a kaçmaya çalışan 2 yarbay ile 1 hakimin yakalandığını hatırlattı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Artvin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Artvin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler