Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Çayıralan ilçesine bağlı İnönü köyünde FETÖ'nün darbe girişiminde hayatını kaybeden şehitler için mevlit okutuldu.

        Mevlide Kaymakamı Ömer Faruk Yüce, Çayıralan Belediye Başkanı Yasin Şahiner, Müftü Halil Kocaoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

        Kaymakamı Ömer Faruk Yüce, yaptığı konuşmada, şehitlere rahmet dileyerek, ülkenin birliğini bozmak isteyen FETÖ'ye vatandaşların gerekli cevabı verdiğini söyledi.

        OHAL hakkında bilgi veren Yüce, ''Şuan ülkemizde bir OHAL durumu var. Bu OHAL'in bizlerin gündelik yaşantısıyla hiçbir alakası yoktur. Kamu kurumlarımızın hepsi yerinde ve görevini yapmaya devam etmektedir. Bu noktada hiçbir şüpheniz olmasın. Bizler üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz. Bu darbe girişiminde payı olan herkes, en ağır şekilde cezasını ödeyecektir. Hepinize teşekkür eder, tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet dilerim." dedi.

        Mevlidin ardından vatandaşlara yemek ikramı yapıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler