Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AFYONKARAHİSAR (AA) - Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde darbe girişiminin ilk gününden bu yana devam eden "demokrasi nöbeti"ne vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

        Afyonkarahisar caddesi üzerinde yatsı namazından sonra gerçekleşen "demokrasi nöbeti"nde Şuhut Müftülüğünde görevli imam hatipler tarafından Kur'an-ı Kerim okundu.

        Kaside ve ilahilerle devam eden nöbete Şuhut Kaymakamı Ferit Görükmez, Belediye Başkanı Recep Bozkurt, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Eroğlu, İl Genel Meclis Üyesi Ömer Tunçay, AK Parti Şuhut İlçe Başkanı Gültekin Özdemir ve ellerinde bayraklarıyla gelen meydana gelen yüzlerce Şuhutlu vatandaş katıldı.

        Program şehitler için yapılan duanın ardından sona ererken vatandaşlar geç saatlere kadar meydanda beklemeye devam etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler