Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ISPARTA (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine yönelik sürdürülen soruşturma kapsamında, Isparta'nın Keçiborlu ve Gelendost ilçelerinde FETÖ'ye bağlı oldukları belirlenen yurtlara yapılan operasyonlarda 9 kişi gözaltına alındı, terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen'e ait yüzlerce kitap ele geçirildi.

        Alınan bilgiye göre, Isparta Emniyet Müdürlüğü ekipleri, FETÖ'nün darbe girişimine yönelik başlatılan soruşturma kapsamında, Keçiborlu ve Gelendost ilçelerinde FETÖ'ye ait olduğu belirlenen 3 öğrenci yurduna operasyon düzenlendi.

        Operasyonda, aralarında yurtların işletmecileri ve çalışanlarının da bulunduğu 9 kişi gözaltına alındı.

        Yurtlarda ve şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda, terör örgütü elebaşı Gülen'e ait yüzlerce kitap ele geçirildi, çok sayıda harddisk ve elektronik eşyaya el konuldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Isparta haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Isparta Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler