Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TRABZON (AA) - Trabzon'da çeşitli mahalle ve bölgelerde programlı elektrik kesintisi gerçekleştirilecek.

        ÇORUH EDAŞ Trabzon Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, 28 Temmuz'da 08.00- 09.00 saatleri arasında Ortahisar ilçesine bağlı Çamlıca ve Pelitli mahallesi ile Yeşilköy mevkisi, 2 Nolu Bostancı Mahallesi, Biltepe Öğrenci Yurdu, Doğu Karadeniz Öğrenci Yurtları ve Mimar Sinan İlköğretim Okulu'nda enerji kesintisi uygulanacağı belirtildi.

        Açıklamada, aynı gün 08.00-14.00 saatleri arasında Çaykara ilçesine bağlı Karaçam, Köknar, Uzuntarla ve Çamlıbel mahallelerinde de kesinti gerçekleştirileceği ifade edildi.

        Bakım ve onarım çalışması nedeniyle 31 Temmuz'da 06.00-11.00 saatlerinde Ortahisar ilçesine bağlı Kemerkaya, Çarşı, Pazarkapı, Zafer, Yenicuma, Boztepe, Gülbaharhatun, 1 Nolu Erdoğdu, 2 Nolu Erdoğdu, 3 Nolu Erdoğdu, Hızırbey, Kurtuluş, Yalı, İnönü ve İskenkenderpaşa mahallelerinde enerji kesintisi uygulanacağı vurgulanan açıklamada şunlar kaydedildi:

        "31 Temmuz'da 05.00-12.00 saatleri arasında Ortahisar ilçesine bağlı Uğurlu, Akyazı, Yeniköy, Karakaya, Akkaya, Geçit, Çamoba, 3 Nolu Erdoğdu mahalleleri ile Köşk Yanı mevkisi ve Çukurçayır Mahallesi'ndeki belediye su deposunda da elektrik kesilecek.

        Aynı gün 05.00-11.00 saatleri arasında Akçaabat ilçe merkezi ve bağlı (Söğütlü ve Yıldızlı mahalleleri hariç) tüm mahallelerde de kesinti gerçekleştirilecek. Düzköy ilçe merkezi ve bağlı mahalleleri ile Işıklar HES, Ortahisar ilçesine bağlı Gürbulak, Yeşilova, Ayvalık, Yeşilhisar, Gündoğdu, Doğançay, Fatih ve Ağıllı mahallelerine elektrik verilemeyecek. Yine aynı gün 06.00-13.00 saatleri arasında Akçaabat ilçesine bağlı Helvacı ve Çiçeklidüz mahalleleri ile Osmanoğlu Hazır Beton'da da enerji kesintisi yapılacak."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler