Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAKARYA (AA) - Söğütlü Belediyesince 26-28 Temmuz'da yapılması planlanan geleneksel 32. Tarım, Hayvancılık, Süt ve Kültür Festivali, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi nedeniyle 22-25 Eylül'e ertelendi.

        Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, belediye meclis toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, 32 yıldır yapılan geleneksel hale gelen 32. Tarım, Hayvancılık, Süt ve Kültür Festivali programını temmuz ayına göre planladıklarını söyledi.

        Ancak FETÖ'nün darbe girişimi nedeniyle festival yapmanın uygun olmayacağı kanaatine vardıklarını dile getiren Genç, "Festivalimizi ilk kez 22-25 Eylül tarihine erteledik. Festivalimizin en güzel şekilde geçmesi için çalışmalarımıza devam edeceğiz." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler