Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAKARYA (AA) - Sakarya'nın Ferizli ilçesinde Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) askeri darbe girişimine tepki amacıyla konvoy oluşturuldu.

        Kent merkezinde toplanan vatandaşlar, Türk bayraklarıyla donattıkları araçlarıyla ilçede tur attı, korna çalarak askeri darbe girişimini protesto etti.

        Konvoyun ardından meydanda buluşan vatandaşlara hitap eden Kaymakam Hakan Yavuz Erdoğan, ikinci bir emir gelene kadar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "meydanlarda nöbet tutun" talimatını vatandaşlarla yerine getirdiklerini belirterek, ilçe halkına teşekkür etti.

        Belediye Başkanı Ahmet Soğuk da 15 Temmuz'un tarihte kara bir leke olarak kalacağını dile getirerek, "Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla başladığımız nöbetleri tutmaya devam ediyoruz ve tutmaya da devam edeceğiz. İlçe halkımızla günün 24 saatinde birlikteyiz. Demokrasinin kıymetini halkımız biliyor, darbelere millet iradesi 'dur.' demiştir." ifadesini kullandı.

        Etkinliğe İlçe Garnizon Komutanı Ahmet Tanrısevdi, İlçe Emniyet Amiri Murat Köksal, siyasi ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri de destek verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler