Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TRABZON (AA) - Trabzon'da, "21. Haçkalı Hoca'yı Anma Etkinliği" 31 Temmuz'da gerçekleştirilecek.

        Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Düzköy Belediyesi ve Düzköy Müftülüğünce organize edilecek etkinliğin 31 Temmuz'da Düzköy ilçesine bağlı Haçka Yaylası'nda düzenleneceği belirtildi.

        Programın ilk etabının yayladaki Haçkalı Hoca Cami'sinde saat 10.00'da başlayacağı vurgulanan açıklamada, Kur'an-ı Kerim tilaveti ve çeşitli etkinliklerin ardından 13.00'de cami dışı programının start alacağı ifade edildi.

        Açıklamada, program çerçevesinde tasavvuf musikisi ve mehteran konseri icra edileceği bildirilerek, katılımcılara pilav ve ayran ikramında bulunulacağı kaydedildi.

        Programa katılmak için Büyükşehir Belediyesinin otobüs seferlerinden yer ayırtan vatandaşlar için 20 otobüsün etkinlik günü saat 08.30'da sahil peronundan Haçka Yaylası'na hareket edeceği belirtilen açıklamada, vatandaşların 29 Temmuz Cuma günü mesai bitimine kadar Bordo-Mavi Masa'ya müracaat ederek ulaşım için kayıt yaptırabilecekleri vurgulandı.

        Açıklamada, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun şu ifadeleri yer aldı:

        "Tüm vatandaşlarımızı 31 Temmuz'da düzenlenecek etkinlikler için Hakça Yaylası’na davet ediyorum. Bu anlamlı günde Haçkalı Hoca'yı hep birlikte anacağız. Milli ve manevi değerlerimize layık bir anma töreni düzenleyeceğiz. Önemli manevi şahsiyetlerimizden biri olan Haçkalı Hoca'yı anma merasimine her yıl olduğu gibi bu yıl da yoğun katılım olacağına inanıyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler