Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AĞRI (AA) - Ağrı'da, yaklaşık 2 ay önce vatandaşlar tarafından yaralı bulunan ve tedavi edilen şahin, doğaya salındı.

        Ağrı Merkez'de vatandaşlar tarafından 2 ay önce sol kanadı kırık halde Orman ve Su İşleri Şube Müdürlüğüne teslim edilen şahin, Kafkas Üniversitesi Yaban Hayatı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi'nde tedavi altına alındı.

        Yaklaşık 2 ay süren tedavisinin ardından şahin, Orman ve Su İşleri Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından şahin, merkeze bağlı Yukarı Yoldüzü köyü mevkisinde doğaya bırakıldı.

        Ağrı Orman ve Su İşleri Şube Müdürü İlknur Göçer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaklaşık 2 ay önce vatandaşlar tarafından sağ kanadı kırık halde bulunan ve müdürlüğüe teslim edilen şahinin tedavisinin tamamlandığını söyledi.

        Ekipler tarafından şahinin doğal ortamına salındığını ifade eden Göçer, "Bu ve benzeri olaylar karşısında vatandaşlarımızın duyarlı olmalarını ve müdürlüğümüze haber vermelerini istiyoruz." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler