Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURDUR (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında, Burdur'da çeşitli kamu kurum ve kuruşlarında görev yapan 353 kişinin görevlerinden uzaklaştırıldığı bildirildi.

        Burdur Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, FETÖ soruşturması kapsamında Burdur genelinde 128 emniyet personeli, 164 Milli Eğitim Müdürlüğü personeli, 3 hakim, 5 savcı, 10 Gıda, Tarım Hayvancılık İl Müdürlüğü personeli, 6 Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü personeli, 2 Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu personeli, 2 Defterdarlık personeli, 2 İl Jandarma Komutanlığı personeli, bir Meteoroloji İl Müdürlüğü personeli, bir Gar Müdürlüğü personeli, 2 Orman ve Su İşleri Bakanlığı 6. Bölge Müdürlüğü personeli, bir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeli, 7 Müftülük personeli, 16 Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi personeli, bir Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) personeli, bir Belediye Başkanlığı personeli, bir Gölhisar Cumhuriyet Başsavcılığı personeli görevlerinden uzaklaştırıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Burdur haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Burdur Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler