Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DENİZLİ (AA) - Denizli'de Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili sürdürülen soruşturma kapsamında, Çardak Havaalanı Müdürü Soner Tuğral ve 9 personel görevden uzaklaştırıldı.

        Alınan bilgiye göre, Denizli Cumhuriyet Başsavcılığınca, FETÖ'nün darbe girişimine yönelik başlatılan soruşturma kapsamında, Çardak Havaalanı Müdürü Tuğral ve 9 personel, açığa alındı.

        FETÖ'nün 15 Temmuz akşamı darbe girişimi sırasında Çardak Havaalanından Ankara'ya asker sevkiyatı için Denizli ve Aydın'dan 580 askeri personel Çardak Havaalanını kullanarak Ankara'ya götürülmek istenmişti. Ancak vatandaşlar askeri aracın önüne geçerek havaalanına girmesini engellemiş, pistin ışıklarının söndürülüp nakliye uçaklarının inişine izin verilmemişti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler