Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AĞRI (AA) - Ağrı'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı vatandaşlar, "demokrasi nöbeti"ni aralıksız sürdürüyor.

        Kentte, FETÖ'nün darbe girişimini protesto etmek amacıyla "Darbeye Hayır" yürüyüşü düzenlendi. Merkez Camisi önünde toplanan vatandaşlar, ellerinde Türk bayrakları ve meşalelerle Ağrı Valiliğine kadar yürüdü.

        Valilik önündeki alanda toplananlar "Memleket için darbeye hayır", "Milli iradeye darbe vurulamaz" yazılı pankartlar açtı.

        Eski Rize Milletvekili Şevki Yılmaz, burada toplanan vatandaşlara yaptığı konuşmada, Türkiye'nin, bin yıldır dünyanın barış köprüsünün kilit taşı olduğunu, bundan dolayı dünyanın Türkiye ile bu kadar uğraştığını söyledi.

        Türkiye'yi yıkmaya kimsenin gücü yetmeyeceğini belirten Yılmaz, şunları kaydetti:

        "Bütün dünya birleşse haçlılarla, içteki satılmış ve aldatılmışlarla bütün dünya siyonistiyle birleşse Türkiye'yi kimse yenemez, Türkiye'yi kimse geçemez. Kim bu devlete başkaldırı yaparsa devlet buna müsaade etmez. Aklımızı başımıza alalım.

        Peygamberi metotta silahlı eylem yoktur. Allah, tarikatlara, cemaatlere silah izni vermiyor. 'Kıtal' ayeti cemaatin, tarikatların üzerine farz değildir. 'Kıtal' ayeti devleti ilgilendiren ayettir. Kim cemaatini silahlara çeviriyorsa şeyh de olsa şeytanın ta kendisidir. Allah Resulü böyle bir şeye izin vermez. Bundan sonra bu adama 'Fetullah' demek Allah'a en büyük iftiradır. Bunun adı 'lanetullahtır.' Boşuna mı Amerika'daki adam Roma'daki Papa'ya eğildi, rüku yaptı, mektupla bağlılığını bildirdi. Rezil ve zelil olursan Allah Papa'ya seni rüku yaptırır ama Tayyip Erdoğan gibi izzetli olursan Papa'yı ayağına getirir."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler