Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AFYONKARAHİSAR (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarının darbe girişimi sonrası alınan Olağan Üstü Hal (OHAL) kapsamında yayımlanan Kanun Hükmünde Kararname'de (KHK) Afyonkarahisar'daki 5 yerel gazete için kapatma kararı yer aldı.

        "Olağanüstü Hal Kapsamında Alınması Gereken Tedbirler ile Bazı Kurum ve Kuruluşlara Dair Düzenleme Yapılması Hakkında Kanun Hükmünde Kararname" Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.

        Kararnameye göre, Afyonkarahisar il merkezinde yayım yapan Kurtuluş, Lider ve Türkeli gazeteleri, Şuhut ilçesinde haftalık yayımlanan Şuhutunsesi, İscehisar ilçesindeki İsçehisar Durum gazeteleri kapatıldı.

        Kararnameyle ülke genelinde 3 haber ajansı, 16 televizyon, 23 radyo, 45 gazete, 15 dergi, 29 yayınevi ve dağıtım kanalı kapatıldı. Kapatma kararı alınan gazete ve haber ajansları arasında Taraf Gazetesi, Cihan Haber Ajansı, Zaman Gazetesi ve Today's Zaman Gazetesi de yer alıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler