Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ISPARTA (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında 446 Kara Harp Okulu öğrencisinin daha "şüpheli" sıfatıyla ifadelerinin alınmasına başlandı.

        Alınan bilgiye göre, Isparta Cumhuriyet Başsavcılığının FETÖ'nün darbe girişimine yönelik yürüttüğü soruşturma kapsamında, Isparta Terörle Mücadele Eğitim Merkez Komutanlığı ile Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkez Komutanlığında eğitim gören 446 Kara Harp Okulu öğrencisi, Isparta Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince "şüpheli" sıfatıyla Isparta Adliyesine getirildi.

        Şüphelilerin, FETÖ'nün darbe girişimiyle irtibatlı olduğu iddiası ve "Anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs" suçlarından ifadelerinin alınmasına başlandı.

        Soruşturma kapsamında daha önce de 294 öğrenci "şüpheli" sıfatıyla ifade vermiş, öğrenciler savcılıktaki ifadelerinin ardından serbest bırakılmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Isparta haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Isparta Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler