Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BOLU (AA) - Geçen yıl Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde gerçekleşen hain bir saldırı sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ziya Sarpkaya ölüm yıl dönümünde kabri başında anıldı.

        Göynük Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Sarpkaya ve ilçenin diğer şehitleri Erdal Engin ve Mehmet Diri'nin kabirleri başında dualar ile anıldığı bildirildi.

        Şehitler için Atatürk anıtı önünden başlayan ve şehitlikte son bulan yürüyüş gerçekleştirildiğinin belirtildiği açıklamada, yürüyüşe, Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, belediye personeli, STK temsilcileri, ve vatandaşların katıldığı belirtildi.

        Yürüyüşe katılan vatandaşların Ziya Sarpkaya, Erdal Engin ve Mehmet Diri’'in isimlerinin yazılı olduğu pankart, fotoğraf ve Türk bayrakları ile Sofuali kabristanlığına kadar yürüdüğü, ve burada dua edildiği kaydedildi.

        Açıklamada, Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan'ın şu ifadelerine de yer verildi:

        "Devletimiz her zaman şehit ailelerinin ve gazilerimizin yanında olmuştur olmaya da devam edecektir. Biz de Devletimizin Göynük İlçesi temsilcileri olarak her fırsatta yanınızdayız. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin birlik ve beraberliğine, Vatanımızın ve Milletimizin bölünmez bütünlüğüne karşı hain emeller içine bulunanlar asla ve asla cezasız kalmayacaktır."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler