Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAMSUN (AA) - AK Parti Asarcık İlçe Başkanı Hami Karakaş, "Yıllardır özlemi çekilen Asarcık-Kavak yolunun ihalesi yapıldı. Asarcıklı hemşehrilerime hayırlı olsun." dedi.

        Karakaş, yaptığı açıklamada, 2014'de projesi tamamlanan Asarcık-Kavak yolunun ihalesi gerçekleştiğini belirtti.

        Darbe girişimi ve OHAL'e rağmen yatırımların sürdüğüne dikkati çeken Karakaş, şunları kaydetti:

        "Samsun'un Asarcık ile Kavak İlçesini yıllardır birbirine bağlayan ve tek şerit ile engebeli ve bozuk bir yoldan yapılan ulaşım yakında tarih olacak. Türkiye'nin darbe gündemi ile yoğun olduğu şu günlerde 59 milyon lira yaklaşık maliyeti olan yol inşaatının ihalesinin yapıldı. Darbe yapılırken, yatırımlar devam ediyor. AK Parti hükümetlerinin 2011 yılında projesine başladığı ve 2013-2014 de projesini bitirdiği Asarcık-Kavak yolunun beklenen ihalesi yapıldı. Tüm Asarcıklı hemşerilerime hayırlı olsun. Yol her iki ilçeyi duble yolla birbirine bağlayacak. Yıllardır tek şerit, engebe, çukur gibi pek çok engelin bulunduğu yol artık genişleyip, düzgünleşecek. 'Yol medeniyettir' ilkesiyle AK Parti iktidarının başlattığı bu seferberlikten Asarcık olarak biz de yararlanacağız. Yolun ihaleye alınmasında emeği geçen başta Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç olmak üzere, genel başkan yardımcılarımıza, bakanlarımıza, AK Parti hükümetlerinde görev yapmış önceki dönem ve mevcut tüm milletvekillerimize, bürokratlarımıza, il başkanımıza ve teşkilatımıza teşekkür ediyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler