Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ORDU (AA) - Ordu'nun Mesudiye ilçesindeki silahlı saldırıda yaralanan Jandarma Er Burak Seyrek ile Jandarma Er Ufuk Tamalı'nın tedavilerinin Ordu Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde sürdüğü ancak bilinçlerinin açık olduğu bildirildi.

        Ordu Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreter Yardımcısı ve Tıbbı Hizmetler Başkanı Kubilay Vural, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaralı askerlerin genel durumlarının iyiye doğru gittiğini belirtti.

        Her iki askerin yoğun bakım ünitesinde tedavilerinin sürdüğünü ancak artık her ikisinin de bilincinin açık olduğunu dile getiren Vural, "Böyle devam ederse bir iki gün içerisinde de normal servise alacağız. Devamında da gözlemlerimiz sonrası taburcu olmalarını planlayacağız." dedi.

        Vural, askerlerden Burak Seyrek'in karnından, Ufuk Tamalı'nın ise başından yaralandığını ifade ederek, "Askerlerimiz çok başarılı bir ameliyat geçirdi. Askerlerimizin yeniden iç kanama yapmasını önlemek amacıyla yoğun bakımda gözlem amaçlı takibimiz sürüyor. Şu ana kadar da kanamalara yönelik tekrarlama ya da artış söz konusu olmadı. Bu şekilde devam ederse askerlerimizi servise çıkartacağız. Belki yarın da bu askerlerimizi normal odaya alabiliriz." diye konuştu.

        Ordu'nun Mesudiye ilçesi Topçam Karakolu mevkisinde, dün, bölgede arama faaliyeti yürüten askeri birliklere ormanlık alandan ateş açılması sonucu 3 asker şehit düşmüş, 2 asker yaralanmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler