Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        UŞAK (AA) - Bingöl'de, çevik kuvvet ekiplerini taşıyan servis aracının geçişi sırasında PKK'lı teröristlerce yol kenarına park edilen bomba yüklü aracın infilak ettirilmesi sonucu şehit düşen Abdullah Bıyık'ın (28) Uşak'taki baba evinde yas var.

        Şehit Bıyık'ın Banaz ilçesi İslam Mahallesi'ndeki evinin bulunduğu sokağa Türk bayrakları asıldı, Kuran-ı Kerim okundu.

        Bıyık'ın şehit olduğunu öğrenen yakınları, eve gelerek babası Mehmet Ali Bıyık ile annesi Şengül Bıyık'a başsağlığı diledi, üzüntüsünü paylaştı.

        Uşak Valisi Ahmet Okur, AK Parti Uşak milletvekilleri Mehmet Altay, Alim Tunç ve İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder de şehit evine gelerek taziyede bulundu.

        Baba Mehmet Ali Bıyık, "Ben oğlumu bu vatan için yetiştirdim, büyüttüm. Çok metanetliyim. Rabbim en iyisini bilir. Oğlumun şehit olması bana onur verdi." diye konuştu.

        Vali Okur da Türkiye'nin zor bir süreçten geçtiğini belirterek, terörün mutlaka bitirileceğini söyledi.

        -Bingöl'e 3 gün önce dönmüş

        Şehit polisin, evli ve Mustafa Ali adında bir yaşında çocuğu olduğu öğrenildi.

        Şehidin, Hakkari'deki geçici görevinin ardından 3 gün önce Bingöl'e döndüğü belirtildi.

        Bingöl Havalimanındaki nöbet değişiminin ardından görevli çevik kuvvet ekiplerini taşıyan araca çevre yolunda park halindeki bir araçla gerçekleştirilen saldırıda 5 polisin şehit oldu, 4 polis de ağır yaralandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Uşak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Uşak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler