Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AFYONKARAHİSAR (AA) - Dinar İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından 15 Temmuz şehitleri anma etkinliği düzenlendi.

        Lokma tatlılarının dökülerek ikram edildiği programa, Dinarlı vatandaşlar yoğun katılım gösterdi.

        Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen etkinlikte, şehitler anısına dualar okundu. İmam hatiplerin Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından İlçe Müftüsü Celil Şimşek, ülkenin birliği, beraberliği ve şehitler için dua yaptı.

        Dinar İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Arafat Cengiz, 15 Temmuz akşamı vatanı ve milleti için şehit olan polis, asker ve sivil vatandaşları hiçbir zaman unutmayacaklarını, Türk milleti olarak dimdik ayakta ve darbecilerin karşısında olduklarını belirtti.

        - Dazkırı'da sünnet şöleni

        Dazkırı Belediyesi tarafından organize edilen "İkinci Toplu Sünnet Şöleni" gerçekleştirildi.

        30 sünnet çocuğunun katıldığı eğlence programında, Nihal Salda ve Hüseyin Kağıt davetlilere konser verdi.

        Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği şölende konuşan Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan, "Geçen yıl sünnet şöleni olarak yapmaya başladığımız etkinliğimizi, bu yıl 15 Temmuz'da demokrasimize karşı yapılmaya çalışılan darbe girişimi nedeniyle demokrasi şöleni olarak gerçekleştiriyoruz. Ayrıca bu yıl ki şölenimize bütün siyasi parti temsilcilerinin katılması bizleri onure etti." dedi.

        Şölene, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, Dazkırı Kaymakam Vekili Evciler Kaymakamı Fatih Sayar, Evciler Belediye Başkanı Saim Özer, CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Kemal Demirkırkan ve vatandaşlar katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler