Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KASTAMONU (AA) - Kastamonu'da vatandaşlar, FETÖ'nün darbe girişimine karşı demokrasi nöbetini sürdürüyor.

        Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan vatandaşlar, FETÖ'nün darbe girişiminde şehit olan vatandaşlar için okutulan kuran tilavetini dinledi.

        Meydanda kurulan dev ekranda 15 Temmuz gecesi yaşananların anlatıldığı filmi izleyen vatandaşlar, sloganlar atarak, darbe girişimine tepki gösterdi.

        Vatandaşlardan Ahmet Gebeş demokrasi nöbetlerine sürekli katıldığını, Türkiye Cumhuriyeti'nin ikinci Kurtuluş Savaşı'nı verdiğini söyledi.

        Demokrasi nöbetlerinin halkı birleştirdiğini ifade eden Gebeş, "Demokrasi savaşı için buradayız. Bu nöbetler halkı birleştiriyor. Sağ, sol ayrımı yapılmadan herkes burada oluyor. Allah bir daha bu günleri yaşatmasın, kardeşliğimiz devam ettirsin." dedi.

        Muhammet Bozkurt ise ilk geceden beri meydanlarda olduğunu belirterek, "İlk geceden beri buradayım FETÖ örgütü kaybetti, kazanan ilk biz olduk. Allah Cumhurbaşkanımızdan razı olsun. O dik durdu, çoğu şeyi kurtardı.' diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler