Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

        Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, İzmir Çevre Yolu'ndan Cengizhan Kavşağı'na kadar tünel aydınlatma sistemleri değerlerinin ölçülmesi için yarın 01.00-06.00 saatlerinde Menemen-İzmir yönü trafiğe kapatılarak, mevcut trafik akışı Karşıyaka Kavşağı'ndan Altınyol'a yönlendirilecek.

        Eskişehir-Sivrihisar yolunun 27-28. kilometresindeki alt geçit ve diğer işlerin yapımı nedeniyle bölünmüş yolun Eskişehir-Sivrihisar yönü trafiğe kapatılarak, ulaşım karşı yönden iki yönlü sağlanıyor.

        Çankırı-Kalecik-Kırıkkale yolunun 19-22. kilometrelerinde yol yapım çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun her iki yönünde ve muhtelif kesimlerde ulaşıma tek şeritten (bazı kesimlerde sağ şerit, bazı kesimlerde sol şerit kapatılıyor), kontrollü olarak izin veriliyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler