Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AĞRI (AA) - Hamur Belediye Başkanı Cezmi Ergül, alt yapı ve şebeke suyu çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.

        Çalışmaları yerinde inceleyen Ergül, burada yaptığı açıklamada, Buzhane Mahallesindeki çalışmaların sürdüğünü söyledi.

        Buzhane Mahallesinin imar planının olmadığını ifade eden Ergül, şöyle konuştu:

        "Buzhane Mahallesinin 60 yıldır alt yapısı yapılamamış. Biz bu göreve geldiğimizde mahallenin imar planı olmadığı için bir şey yapamıyorduk. İmar çalışmalarını başlatıp tamamladıktan hemen sonra alt yapı çalışmalarına başladık. Vatandaşlarımıza en güzel şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz. Alt yapı çalışmalarını bittirdikten sonra da mahalle yolun da asfalt ve parke çalışmasını bu yıl içinde bitireceğiz."

        Mahalle sakinlerinden Canip Karaboğa ise Ergül ve ekibine teşekkür ettiğini belirterek, "Mahalle olmamıza rağmen bu zamana kadar hiçbir hizmet gelmedi. Belediye başkanımız göreve geldiği günden itibaren mahallemizde çalışmaları başlamış ve gereken tüm hizmetler de geleceğine inanıyorum." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler