Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ARTVİN (AA) - Artvin Valisi Muhterem İnce, Murgul ilçesini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

        Artvin Valisi İnce, ilk olarak Murgul Kaymakamı Hüseyin Çam, Belediye Başkanı Hasan Çavuş, İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Dilberoğlu ile geçen yılın Kasım ayında meydana gelen sel ve heyelandan dolayı tahrip olan ve bir süre ulaşımın verilemediği Murgul-Borçka kara yolunun Erenler Köyü mevkisinde incelemede bulundu.

        Kaymakam Çam'dan burada yapılan yol iyileştirme ve dere ıslahı çalışmaları hakkında bilgi alan Vali İnce, ardından Kaymakamlık binasına geçti.

        İnce, burada yaptığı konuşmada, 15 Temmuz gecesi büyük bir uçurumun kenarından dönüldüğünü belirterek, "Tabi buralarda şehitlerimiz var. Bunlar içimizi çok burktu. Gerekirse onlar gibi bu canımızı vatan için vermeye hazırız. Bütün milletimiz ve dışarıdakiler bunu gördü. O yüzden 15 Temmuz Türkiye için bir milat oldu diyebiliriz." dedi.

        Daha sonra Murgul Belediyesini ziyaret eden İnce, Belediye Başkanı Hasan Çavuş'tan belediyenin mevcut durumu ve faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

        Vali İnce, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Murgul Huzurevini ziyaret ettikten sonra yapımı devam eden Murgul Devlet Hastanesi, Anadolu İmam Hatip Ortaokulu binası inşaatlarında incelemelerde bulundu.

        Daha sonra Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünü ziyaret eden İnce'ye, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Emin Gündüz tarafından kurum faaliyetleri ve çalışmalar hakkında bilgi verildi.

        Artvin Valisi İnce, İmam Hatip Lisesi binası inşaatında incelemelerde bulunduktan sonra ilçeye bağlı Damar Köyünü ziyaret etti.

        Burada Damar Köyü Muhtarı Mehmet Arslan ve vatandaşlarla bir süre sohbet eden İnce, Damar Köyü'nde yeni açılan bakır işlemeciliği kursiyerleriyle sohbet etti.

        Köy içerisinde bulunan Damar Eti Bakır AŞ'yi de ziyaret eden İnce ve beraberindekiler, ardından doğuştan omurilik hastası olan 19 yaşındaki Meryem Çelik ve ailesini ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Artvin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Artvin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler