Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        RİZE (AA) - Ekşioğlu Vakfı Başkanı Ali Ekşi, 13-14 Ağustos'ta yapılacak şenlik kapsamında 2 bin 640 rakımlı Ovit Dağı'nda "demokrasi şöleni" düzenleyeceklerini ve katılımcılara 50 bin Türk bayrağı ile 20 bin Türk bayraklı tişört dağıtacaklarını bildirdi.

        Ekşi, yaptığı yazılı açıklamada, 18. Ovit Yayla Şenlikleri'nin, 13-14 Ağustos'ta gerçekleştirileceğini belirtti.

        Şenlik kapsamında Ovit Dağı'nda, 15 Temmuz'da gerçekleştirilen darbe girişimi dolayısıyla demokrasi şöleni gerçekleştireceklerini ifade eden Ekşi, bu konuda tüm hazırlıkların yapıldığını anlattı.

        Çadırlarını alan herkesi şenliğe beklediklerini dile getiren Ekşi, şunları kaydetti:

        "Ovit Dağı'na gelen vatandaşlarımıza 50 bin Türk bayrağı ile 20 bin Türk bayraklı tişört dağıtacağız. İlk gün Rize ve İkizdere müftülüklerince Kuran-ı Kerim ziyafeti düzenlenecek. Etkinliğin ikinci günü ise saat 10.00'da Rize protokolümüz ve devlet büyüklerinin katılımıyla birlik ve beraberlik mesajları verilecek. Sanatçılarımız İrem Derici, Bizim Gönül, Onay Şahin, Erol Şahin ve Seyfettin Çakıral da bizimle birlikte olacak. Tüm halkımızı demokrasi şölenine davet ediyoruz. Hep birlikte Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız ve hep birlikte Türkiye olacağız' mesajlarını Ovit Dağı'ndan tüm dünyaya haykıracağız."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Rize haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Rize Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler